4. juni
Op ] 11. oktober ] 16. september ] 10. september ] 4. september ] [ 4. juni ] 8. maj ] 6. maj ]

 

Til:
Alle@3z.dk
Emne:
FalkonerNyt #3
Tekst:
Kære Alle,

Så er der igen nyt fra Eksekutivkomiteen til festligholdelse af 3z's 25 års jubilæum.

Siden sidst er vi nået et godt stykke videre i efterforskningen efter FGA (Forsvundne Gamle Elever). Det foreløbige resultat kan beses på vores Kontaktside. I må meget gerne gå ind og checke, at det vi har på jer er korrekt. Vi mangler således nu kun følgende:

Hvis der er nogen, der har informationer om ovennævnte, hører vi meget gerne fra jer på Feedback siden.
Vi holdt vores første planlægningsmøde i komiteen hjemme hos Morten den 22. maj. Her erkendte vi, at det nok var lige ambitiøst at satse på at hold festen før sommerferien, så vi fastlagde datoen til:
Lørdag d. 27. september 2003 fra kl. 15:00 til ??
Peter har været på Falkonergården og rapporterer, at de har en flink ny rektor (ikke fordi Dalland ikke også var det), som gerne vil lade os låne lokaler til at holde festen i. Vi voterer stadig, om vi skal tage imod det tilbud, eller om vi skal finde et lidt mere charmerende sted.
Så har vi i øvrigt konstateret, at nogle af jer har nogle mail adresser, der er besværlig at huske, så vi har tildelt jer nogle nye, som vore slidte hjerner bedre kan kapere.
I kan se dem på Mail siden. Prøv det! Det betyder også, at I meget gerne må give os besked, hvis I skifter mail adresser i forhold til dem vi har registreret på Kontakt siden.
Vi har fået scannet nogle flere billeder fra 1975-78 og lagt dem på Nostalgi siden, men kan selvfølgelig godt bruge flere. Så hvis I har nogen liggende + adgang til en scanner, må I meget gerne maile dem til mailto:webmaster@3z.dk (det er osse os :-). Endelig ville vi også gerne have lagt den gamle Blå Bog ind, men det rakte Mortens tekniske evner ikke til at få scannet ind, så hvis nogen kan hjælpe med det, ville vi være meget taknemmelige. Det skal helst være i tekstformat, da det ikke er optimalt at arbejde med som indscannet billede.
Så havde vi ikke mere denne gang, men stay tuned...
Kærlig hilsen,
Komiteen til fremme af 3z's jubilæum.
v/Siig

Tilbage ] Op ] Næste ]