4. september
Op ] 11. oktober ] 16. september ] 10. september ] [ 4. september ] 4. juni ] 8. maj ] 6. maj ]

 

FalkonerNyt #4

Kære Alle@3z.dk,

Nu er det efterhånden nogen måneder siden, vi sidst sendte et Nyhedsbrev, og der er naturligvis sket meget siden da.

Vi har omsider formået Sloth til at oplyse sin adresse, men er så til gengæld kommet til at kigge på billedet fra 1g og har bemærket, at der befinder sig en person mellem Peter og Per, nemlig Helene, som vi ikke rigtigt har fået styr på, hvilket fremgik af Peters mail tidligere i dag.

Vi har entreret med en kok, som har givet nogle spændende menuforslag, som vi tygger på.

Torsdag d. 28/8 udsendte vi invitationer til alle (bortset fra Sloth, naturligvis, men han får også én nu), og i dag d. 4. september 2003 kl. 18:41 indløb den første tilmelding telefonisk fra Bente, som meddelte fra det Bornholmske, at hun selvfølgelig gerne ville deltage.

Vi talte lidt om betalingen, og Bente fik på stedet ændret kravet om at betalingen skal indsættes på festkontoen, idet en check fremsendt til Festkomiteens Kasserer (det er også Siig) også vil kunne accepteres.

På websiden er der også sket ting og sager. Den Blå Bog V2.0 har fået flere oplysninger om flere xZ'ere og har ændret format. Herudover har Nostalgi-siden fået en underafdeling, idet det viste sig at Søborg, som også var leverandør af den originale Blå Bog, lå inde med en række invitationer og deslige fra sidste i 70'erne.

I går holdt Socialudvalget møde, og vi fik aftalt nogen krævende, inspirerende og udfordrende Samarbejds- og Motivationsøvelser, som vi dog først kan & vil løfte sløret for den 27.

Det var hvad vi har gjort, men hvad så med jer? Jo vil vil da også gerne aktivere jer, så vi ville blive rigtigt glade, hvis vi kunne få jer til:

Så skal vi ikke bede om mere, men ønske alle en fortsat god sommer.

Kærlig hilsen,

Komiteen til fremme af 3z's jubilæum.
v/Siig

Tilbage ] Op ] Næste ]