Blå Bog - 1978
Op ] [ Blå Bog - 1978 ] Blå Bog - 2003 ] Festen ] FalkonerNyt ] Nostalgi ]

 

3z

(Et fantastisk sammentræf bragte kun smukke og intelligente mennesker sammen i denne klasse. Fælles hobby: Skiture.)

Birgit.jpg (26551 bytes) Birgit Bonde Andersen: Har en lidt aparte smag, hvilket gav sig udslag i af hun efter indtagelse af adskillige genstande indledte et forhold til Børge (en fløjlspude). Har en stemme, der kan konkurrere med en hundefløjte. Går indimellem helt agurk og har under et af sine anfald meget levende fremført "Min kat den danser tango". Meget udholdende natur for hun har hæklet 7år på et sengetæppe.
LeneA.jpg (26670 bytes) Lene Andersen: Glimrer ved sit fravær både i skolen og ved andre fælles arrangementer. Når hun endelig er til stede ses hun ofte i ivrig diskussion med Stahl om sine forsømmelser. Serverer en sensationshistorie i alle frikvartererne, ofte en dramatisering af sit privatliv. Fritaget fra gymnastik p.g.a. faren for at blive skyllet ud under badningen. Yndlingsret: Stegt flæsk med persillesovs (som mormor laver det). Hobby: Kim Steen, hendes forlovede og tilkommende ægtemand.
Per.jpg (27543 bytes)

Per "Guru" Clausen: Er klassens forvirrede sjæl. Per: "Øh-skal jeg læse- øhH2SO4 - øh- bananfluer - men så - øh - voulez vous coucher..... - øh". Opfandt i 3.g keglesproget: Kegle keglerne kegle kegle keglen keglen = HEJ. Hobby: går op i under-g'erne. Motto (som sin storebror): Ingen grund til kontrol alt er under panik. Klasserekord: Bygget flest raketter.

Speedy.jpg (23931 bytes) Jesper ”Speedy" Hansen: Klassens atlet Berømt for sine høje fjederspring, berygtet for at have smadret en volley-bold med sit smash. Har et kompleks overfor fedme, derfor årsag til Annelises vilde kure. Holder af gamle køretøjer ses derfor på en Vespa anno 1959. Ynder af forelæsningsprincippet da han ikke selv er særlig meddelsom. Ydre kendetegn: Kasserollefrisure. Motto: Hellere lave biologirapport end at gå til fest.
Frank.jpg (27096 bytes) Frank "Ralf" "Henning" "Knarf" "Palle" Hersfeldt: Har tendens til finere fornemmelser men det har vi efter hånden undertrykt. Klasserekord: Har tilbragt længst tid på hovedet i et lokum. Prøvede nytårsaften at voldtage Lene B. hvilket understreger førnævnte. Har aldrig oplevet afslutningen af en fest. Er den i klassen der tager styrtløb mest alvorligt. Kører bil som et brækket lokum.
Hanne.jpg (27053 bytes) Hanne Hvam: Ser ud hver morgen som om hun træner ihærdigt hele natten med forskellige modspillere: Har en næse som Holmenkollen. Er den eneste pige (bortset fra Siig) der prøver at hamle op med drengene i drikkeri. Æder 1 kg. æbler om dagen ellers kun bananer (uden skræl). Klasserekord: Hår til midt på låret.
Susanne.JPG (23484 bytes) Susanne Ekelund Jensen: Havde før i tiden store briller, men de er krøbet voldsomt og er blevet til kontaktlinser, mens de var til vask tog hun fejl af en mand og en lygtepæl. Har et Morten-kompleks men gik over til Martini i Østrig. Er konstant i pengemangel, og må derfor købe bukserne så små at de må tages på med skohorn. Motto: Hellere komme en halv time for sent end at møde op med krøller.
LeneB.jpg (28187 bytes) Lene Bjerring Jensen: Klassens omvandrende nyhedsmagasin (redaktør af sladrespalten). Har en formidabel evne til at give lærerne indtryk af at hun er dygtigere end hun egentligt er. Får i ædru tilstand ofte moralske opstød, som dog aftager proportionalt, med promillen i blodet. Klasserekord: Det mest åndssvage og umotiverede grin. Derfor ofte hørt i klassen: "Nu slipper Lene hesten los". Ydre kendetegn: Har en facon som et køleskab.
Annelise.jpg (25992 bytes) Annelise Loell: 1.g, sprudlende med mange interesser. 2.-3.g, stille og bleg ned en interesse (Speedy). En opsigtsvækkende bemærkning :"Ih, jeg er så glad i dag for jeg fik et helt æble i sidste uge, men nu er jeg også på slankekur igen". Har en meget smittende latter. Vellidt blandt kammerater og lærere. Den eneste pige i klassen, der er indehaver &f både bil- og motorcykelkørekort. Yndlingssang: Speedy Gonzales. Største ønske: en motorcykel.
Kim.jpg (31121 bytes)

Kim "Kermit" Larsen: Elsker at tale om biler og kvinder uden dog at have nogen erfaring om dem. Sætter en ære i at bondefange under-g’erne for penge for billeder. Er altid utilfreds med sine karakterer. Ofte hørt: "angående det jeg sagde for 10 min. siden har jeg fundet ud af". Kører ofte for at blære sig i bil i skole kl.8, hvorefter han kører hjem med den og tage bussen i skolen igen. Yndlingssang: "I’m in love with my car" og "Hyp lille Lotte".

Inge.jpg (30426 bytes)

Inge Ali Alexejev Hedvig Gillesberg Mogensen: Klassens rappenskralde. Elsker at høre sin egen stemme (selvom det mildest talt ikke er en rar lyd), enten gentager hun sig selv - eller os andre - 20 gange, eller også siger hun ingenting med mange ord. Har på trods af sit udseende til alles forbløffelse formået at ned lægge nogle herrer. Hun kan ikke lide mænd, derfor voldtog hun Siig i Østrig. Klasserekord: Sammen med Søborg udseendet. Tyggegummi leverandør.

John.jpg (23225 bytes) John "Roxy", "Doxy" Mortensen: Høres ofte: Læreren: "mener du nu også det, John", John - "Jaae, joooeh, møøh, nææh, tjaa, iiiii, njoo, bøø, osv.'' Viste i 3-G et forbløffende kendskab til torturmetoder, "den er god nok, det er en af de bedste" Har blokeret adskillige lokummer med øgler på op til en halv meter. Klasserekord: har præsteret at nedsvælge 1 stk. øl på ca.5,21 sek.
Peter.jpg (28313 bytes) Peter "Petting" Anker Olsen: Fyrer vitser af der er så tørre som knækbrød. Er meget lang og har et stort hoved (ikke sjofelt). Bor i Rødovre. Klasserekord: Har kløvet flest ord. Fik Hanne til at smelte men tog det selv helt køligt. Har sammen med Siig fremstillet flere enestående milepæle i kulturen. Motto: Der er ingen ben i at brække ski.
ErikP.jpg (26146 bytes) Erik "Phi" Petersen: Har udviklet sig fra Cromagnonmanden til Java-mennesket. Tog med dyrisk elegance og legende lethed sit kørekort På 56 timer og 5 prøver. Slider ikke sig selv og sit tøj med unødig vask. Har utallige gange fanget Vibeke på den 48.decimal. Klasserekord i røde kugler på et spisefrikvarter. Klassens absolutte antihelt på ski: var sammenlagt 3 timer ude i bakkerne på en 7-dages skitur, fordi han havde problemer med skilifterne.
Poul.jpg (27550 bytes) Poul "Pølle Polle" Rald: Er nødsaget  til at skrue sig ned i en størrelse 46 i bukser for at komme ind i sin lille bil. Har et godt øje til d I et modsatte køn uden at dette bliver gengældt på nogen måde. Er berygtet for at have stjålet 253 kassettebånd, lysstof­rør, Berit, flyttet hotellet i Østrig (han var ikke med samt diverse andre ting. Hader melodien: Money, money eller rettere den danske udgave: "Pølle, Pøøle, Polle" ofte hørt i klassen: "det er Pølle polle, det dumme svin.
Sloth.JPG (27990 bytes) Erik "slat", "0tto", "Slut", Sloth: Kom i et halvt år sammen med Dorte 3c uden at hun vidste det. Var i sin tid som ungkarl en af klassens underholdere, men han er nu blevet dresseret. Livvidde: 100 - 150 - 100. Klasserekord: har pirket flest anusser og har nedsvælget en halv liter milkshake på 2 minutter. Kan i" årevis more sig over de samme vitser lige meget hvor dødssyge de er. Påstår at han har klassens kraftigste hår- og skægvækst.
Ole.jpg (27473 bytes) Ole Ravn: En af de eneste i klassen der er l00% sikker på hvad han vil lave efter sommerferien idet han brillerede ved at trække nr.4 på session. Han har siden 1.g udviklet sig fra værende en arbejdsom ung mand - til klassens lille sjofert! Kandidat til skolens matematikerlegat, samt Stahls og Vibekes yndlingselev. Yndlingssang: Den gang jeg drog af sted. PS: Gentager alt og alle - gentager alt og alle o.s.v.
Morten.jpg (28048 bytes) Morten "Nagel" Sadolin: Klassens klovn. Altid mand for at kaste vildt om sig med andres ting, eller foretage dødshop. Klarer sig forbavsende godt i forhold til sin arbejdsindsats. En af de eneste der dan indtage uanede mængder alkohol uden at sende noget retur (andet end vås). Ses i berusede øjeblikke sammensmeltet med Sanne. Motto: Hvorfor være morsom nar man kan jorde de andre. Kendetegn: Slående lighed med Birgit Sadolin. Forsøger at gemme sit ansigt bag en kampe høstak og briller men desværre delvis forgæves.
Siig.jpg (27536 bytes) Jesper "Sigismund" Siig: Kan ikke lide piger og var derfor sammen med Inge som han, sammen med Philip, er den eneste der formået at holde munden lukket og læberne spredt på. Ekspert i eksotiske danse. Klasserekord: Har været sammen med Inge 2 nætter Som Rødovre-fanatiker er han altid god for en dårlig bemærkning! Vildeste oplevelse :At sidde i time på lokumet under en fest med bukserne nede om knæene. Har sammen med Peter lavet nogle ganske forfærdelige, underlødige båndoptagelser.
Søborg.jpg (28448 bytes) Jesper "Lillemand" Søborg: Sportsfanatiker. Kan f.eks. fortælle hvem Herning Fremads højre wings brors nevø kom sammen med i foråret -52. Største passion: Bente. Er blevet udsat for utallige vitser angå ende sin sær prægede udseende. Har. f.eks. besvær med at blive våd når han går i bad, men har under disse bade fundet en nål i en høstak. Yndlingsfrase: "Hvad er det nu det simpelthen hedder?"
Philip.jpg (28416 bytes) Philip Weckstrøm: Opnåede efter 31/2 års hårdt arbejde endelig en karakter i fransk (00). Har en svaghed for damer med abnormiteter, som han støver op med sin potensforlænger (Alfa Sud). Klasserekord: Har haft flest piger på spidsen. Har pi, trods af at han er 4.g'er ikke haft flere undervisningstimer end os andre. Korresponderer ivrigt med sin faste veninde gemmen 4 år Vibeke H. Yndlingssange: "l love to love" og "Baby (Kirstein), you can't drive my car”. Nybagt husejer.
Worre.jpg (25589 bytes)

Jesper Worre: Påstås at have hjemsmuglet 2 fl. whisky og 400 cigaretter - i munden. Forsøger forgæves at drukne sin hjernecelle i spiritus. Kan med vitser skabe knusende tavshed i klassen. Man kan få ham til alt for 300 kr. (sikkert også med piger). Klasserekord: Har den største python (påstår han selv) og 3 dobbelt whoppers på 20 min. Er dum som en cykelrytter. Yndlingssang: "min stemme er i overgang, mit hår er helt forkert, jeg går i det forkerte tøj, og har bumser overalt.

 


Endvidere gir i klassen, men ikke på skolen:

Søren Paulisen: Klassens biografbillet og ubetingede drukkenbolt.

Bente Toft: Om muligt endnu værre end Hanne.

Op ] Næste ]