Blå Bog - 2003
Op ] Blå Bog - 1978 ] [ Blå Bog - 2003 ] Festen ] FalkonerNyt ] Nostalgi ]

 

3z+25

Ja, der er de samme smukke og intelligente unge mennesker som i Blå Bog V1.0 Nogle af dem ser sandelig også stadig ud som dengang (eller også har de glemt at sende et nyt billeder af dem selv, eller er det sig selv? :-)

Birgit.jpg (26551 bytes) Birgit Bonde Andersen: Birgit har en (meget) længerevarende universitetsuddannelse bag sig, og arbejder som Demonstratrice Søg
LeneA.jpg (26670 bytes) Lene Hansen (f. Andersen): Lene er blevet i Vanløse, men har dog som det fremgår skiftet Andersen ud med Hansen, hvilket dog ikke gjorde det nemmere af finde frem til hende. Hun er laborant, og har to drenge Martin på 19 år og Ulrik på 15 år.
Per.jpg (27543 bytes)

Per Clausen: Per er én af dem, som vi har rigtigt meget på. Blandt andet ved vi, at han i 1986 skrev speciale i (hold nu fast): "Mekanismen for den syrekatalyserede dannelse af cykliske acetaler. Undersøgelse af 1,3-dioxacycloalkaners relative dannelseshastighed." under kyndig vejledning af Gustav Schroll og Roland Boe Jensen. Han er  medlem af Styringsgruppen for Interessegruppe for gasanalyse, og så støttede han i år Initiativet for støtte til UVVU, hvilket vi er nogen, der absolut kan bifalde. Herudover har Per suppleret med følgende oplysninger fra den personlige sfære: "Jeg har to unger som jeg prioriterer meget højt (Aske 13 og Sabine 16). Jeg blev skilt i 1995, boede så på værelse hos en anden skilt mand fra mødregruppen, har siden hen købt at lille hus og det meste af tiden levet som single (moderne kvinder, hrmf!!!). Jeg færdiggjorde Ph.D. i 1996 så jeg kunne blive seniorforsker. Jeg bruger efterhånden ret meget tid på kajakroning sammen med Aske og er nu i gang med at melde mig ind i klub nr. 2. Desuden cykler jeg som altid også på ferier (i år har det været Portugal og Nordsjælland). Den eneste fra vores periode i gymnasiet som jeg har kontakt til er Dorte Hjermind fra vores parallelklasse. Hende besøgte jeg i år i Petaluma nord for San Francisco".  Søg

Speedy.jpg (23931 bytes) Jesper Ulf Hansen: Jesper arbejder ligesom Peter i Carl Bro, kendt fra dagspressen
Frank.JPG (5893 bytes) Frank Hersfeldt: Frank er vor udsendte i det udenlandske, hvor han har solgt alt fra mælk over ost til ketchup. Senest har han solgt han tyggegummi i Athen i Grækenland, og efter hans eget udsagn ser flyttelisten således ud, men om han har fået det hele med, har ikke kunnet lade sig verificere:
 • Athen 2000-2003
 • Maine, USA fra 1999-2000 / 2002
 • Jeddah, Saudi Arabien 1996 - 1999
 • Dubai, UAE 1994 - 1996, 1999
 • København 1992 - 1994
 • Kuwait 1992
 • Riyadh, Saudi Arabien 1990 - 1992
 • New Jersey, USA 1988 - 1990
 • I al den tid har han været gift med Camilla (som kommer fra USA, og egentlig bare skulle have studeret i Danmark i et semesters tid, men se hvad hun fik ud af det). Frank & Camilla har børnene Amelia på 15, Alex på 12 og Nikolai på 10. Læs mere om deres flytterier her: Frank Hersfeldt, a Danish cheese salesman

  Søg

  billede.JPG (39026 bytes) Hanne Hvam: Hanne er Virksomhedskonsulent i jobNord. Deres hjemmeside var under konstruktion, sidst vi kiggede, så det er lidt usikkert, hvad de laver. Men Hanne har i hvert ved siden af haft tid til a berige verden med to drenge og en pige.
    Sanne Wulff Köhler (f. Jacobsen): Sanne har uddannet sig som hospitalslaborant for snart mange år siden og har været godt rundt i branchen - har blandet andet forsket i over 10 år, lavet øl og er lige nu ansat indenfor galvanoindustrien - stadig som laborant. Sanne har en lille søn på 4 år - som hun har været alene med altid.
  LeneB.jpg (28187 bytes) Lene Damgaard (f. Bjerring Jensen): Lene er gift med Jens og de har Christian på 15 år og Anne Kirstine på 11 år. Hun  blev i 1999 udnævnt til apoteker af den nu forhenværende sundhedsminister Carsten Koch. (Søg)
  susanne.jpg (50932 bytes) Susanne Ekelund Jensen: Sanne er også én af dem, der har fartet rundt i verden, blandt andet for at opstøve en tandlægepraksis. Den har hun nu fundet i Nærum, efter at have ledt i såvel Båtsfjord, Oslo, München og sågar Århus. Vi har til gengæld søgt efter Susanne på Internettet, og blandt andet fundet frem til "Komikertjejen med labradorögonen" (men det ligner nu ikke hende :-)
  Annelise.jpg (25992 bytes) Annelise Jørgensen (f. Loell): Annelise bor i Strøby Egede, der jo, som man vil vide ligger syd for Køge. Hun ejer sammen med sin mand (Jesper) Individuel Køkken Design i Køge, som laver Køkkeninventar m.m.
  Helene Lønsted: Helene har boet i Jylland siden 1979, så hun er blevet en rigtig bonderøv på den gode måde (ifølge hende selv :-). I firserne var hun udøvende musiker i Århus, som var stedet for rockmusikken på daværende tidspunkt, men flyttede til Thisted i et par år , da hun mødte sin nuværende mand, som kommer fra Frederiksberg. Helene blev færdiguddannet som musikterapeut ved Aalborg Universitets Center i 1992, og har siden hen arbejdet som freelancer. Hun bor nu i en dejlig lille landsby, Sinding, udenfor Silkeborg med sin husbond Jørgen og deres børn Martin og Hannah på henholdsvis 12 og 10 år. Hun arbejder bl.a. indenfor psykiatrien i Viborg som GIM-musikterapeut. GIM (Guided Imagery and Music) er en psykoterapeutisk metode, hvor musikoplevelsen står i centrum. Helene skal til at arbejde med ældre demente i Århus, så hendes dage er temmelig forskellige, hvilket passer hende godt. Søg.
  Mie.jpg (4003 bytes) Mie Hertz: Mie valgte at tage Studentereksamen tidsforskudt i forhold til de fleste, idet hun gik ud af 2.g på Falkonergården, da hun havde fundet sit livs kærlighed (troede hun da!). Fik trods alt et par år senere studentereksamen - men fra Statens Studenterkursus. Tog derefter en HD på handelshøjskolen på Frederiksberg (brugte også her lidt længere tid end det nominerede - 5 år). Erhvervsmæssigt har dette ført Mie fra amerikansk ejet produktionsvirksomhed over til finsk ejet produktionsvirksomhed. Derefter videre til rederibranchen (DFDS A/S), hvor hun i 7 år var koncernregnskabschef. Derefter et kort smut til bioteknologi branchen, som koncernøkonomichef. Videre herfra til byggebranchen (H+H international A/S) også koncerndirektør. Mie har de sidste 3 år været ansat som Koncernøkonomidirektør i Kilroy Travel - også kendt som DIS Rejser, dengang vi tilhørte målgruppen. Privat er Mie gift (i ægteskab nr.2!). Ingen børn (hvem har tid til det med det CV??!!) - men til gengæld 2 meget forkælede racekatte. Den sparsomme fritid går med flg.: spændende sportsbiler (har nogle gamle klassiske stykker stående i garagen), lidt sejlads på Øresund enten i kajakken eller i familiens 38 fod sejlbåd. Et par boliger rundt omkring i verden (Fanø, Fyn, Sydfrankrig, Thailand - foruden helårsbolig i Vedbæk samt Rungsted - sidstnævnte udlejes dog), som hun også ind i mellem får tid til. (derfor en fordel at være i rejsebranchen!). Kan ikke deltage i den planlagte festivitas, da hun holder en velfortjent ferie, hvor hun tager til lejligheden i Thailand. Men hun lover helt klart, at komme til 50 års festen (eller hvis festkomiteen kan overskue at arrangere noget inden da). Søg.
  Inge.jpg (5158 bytes)

  Inge Gillesberg (f. Mogensen): Inge er skovrider i Gråsten Skovdistrikt. Hun er Medlem af Skovrådet, udpeget af Miljøministeren og den 16. okt. 2002 blev hun benådet med ridderkorset af Dannebrogsordenen. Herudover får hun tid til at løbe, spille kultursnobbet kvinde, har været formand for aktivitetsudvalget i Danske Forstkandidaters Forening  samt kasserer for hattedameforeningen Sønderborg Zontaklub. I sin fritid syr hun alt sit tøj selv. Hun er gift med Poul Erik (Møller) og har 2 drenge, Asger på 11 år og Esben på 7 år. Søg.

  John.jpg (23225 bytes) John Mortensen: John er stadig en hård nød at knække. Vi lod os i første omgang snyde af at han (stadig!) har telefon på Lyøvej, men efter en omvej omkring Hafrannsóknastofnunin i Island, fandt vi frem til ham på "Institut für Meereskunde der Universität Hamburg", hvor han henslæber tilværelsen som Doktor i Oceanografi. Det vil sige, når han da ikke er på togt med det gode forskningsskib Meteor. Desværre kan han ikke deltage i FESTEN, da han vil være i Grønlandshavet nær Grønland nogle få dage efter FESTEN med forskningsskibet LANCE, men han sender en SKÅÅÅÅÅL.
  peter.jpg (23225 bytes) Peter Anker Olsen: Peter arbejder i Carl Bro, kendt fra dagspressen. Han bor i Dalgas Have hvor han er formand for Beboerbestyrelsen på Frederiksberg, er gift med Tina, og de har børnene Christian og Cathrine. Billedet viser Peter i funktion ved et beboer arrangement. Bemærk det glødende engagement, der stråler ud af ham! Søg
  Søren.jpg (23225 bytes) Søren Paulisen: Søren var, som det blev bemærket i Blå Bog V1.0, drengenes biografbillet gennem flere år. Vi fulgte ham fra CaféBiografen (hvos Sheriffen Skød På Det Hele) over Delta/Smukke Marie til Dagmar, men nu har han fået et rigtigt arbejde på Hellig Kors Skole på Nørrebro, hvor man sørme også finder Sørens mor, Jette. (Vi har ingen efterretninger om, hvorvidt Søren bedstemor også arbejder der :-)
  ErikP.jpg (26146 bytes) Erik Christian Petersen: Erik er Direktør i Jyllinge Rengøring og Ejendomsservice (ikke at forveksle med Jydsk Rengøring, det var en anden Petersen). Erik har derimod været tidligt ude, for a imødegå regeringens indgreb mod familiesammenføring, er Colombiansk gift og har en datter (som ved gud søger ind på Falkonergården!) Erik ejer også IT-firmaet Phi-Konsult, men det er straks mere vanskeligt ud fra hjemmeside at afgøre, hvilke ydelser dette firma tilbyder.
  Poul.jpg (26146 bytes) Poul Rald: Poul er afdelingsleder i DMdata, og har man lyst til at arbejde sammen med Poul, er muligheden der nu. Ellers kan det oplyses, at Poul er Gift med Birthe, med hvem han ingen børn har. Efter 3z forsøgte Poul at samle point til universitetet og ville læse musik, men opnåede aldrig point nok. Derefter forsøgte han en uddannelse som fotograf, men han kom aldring ind på EFG-grafisk linie, til trods for en god praktikplads. Så kunne man jo blive bankmand (i Handelsbanken), men opgav livet i filialerne efter endt uddannelse, da han ikke kunne forestille sig resten af livet at skulle sige: "Hvordan vil de så have Deres 100 kr. i dag ?" når pensionisterne kom til kassen. Kom så til EDB-afdelingen i Handelsbanken, og fulgte den slagne vej HelpDesk -> Operatør -> Systemprogrammør -> sektionsleder -> Projektleder -> Afdelingsleder. Poul har investeret i en gammelt nedlagt landbrugsejendom som Birthe og han delvist selv har sat i stand. Aktiv i Schæferhundeklubben som instruktør og figurant. Har selv 2 Schæferhunde: Nikita og Charli som ikke altid er lige velopdragne. Herud over går de (altså Birthe & Poul) til dans: Jitterbug, Standard = vals og den slags. 
  Ole Ravn: Ole er Lektor på DTU, hvor han især leger med robotter. Han bor på Frederiksberg, og optræder gerne i medierne med sine dresserede robotter:

  Søg

  Morten.jpg (10296 bytes) Morten Sadolin: Morten har været direktør for adskillige firmaer, blandt andet Sadolin Trade, som arbejdede i Rusland. De færreste af de virksomheder Morten har startet op eksisterer længere. Han er herudover mest kendt for at have fundet på Bycyklen sammen med Ole Wessung. Han har modtaget TØF-prisen og er formand for bestyrelsen i Valløby Gamle Præstegaard (A/S). Morten er gift med Bonnie og de har sammen tvillingerne Emilie Viktoria og Viktor Andreas, samt Sofia Isabella. (Og så kan de vist heller ikke få flere navne tildelt :-) Søg
  JES Pasfoto.jpg (51933 bytes) Jesper E.  Siig: Jesper arbejder for IBM, og har netop efter 25 år færdiggjort sin Datalogiuddannelse, da det så lidt dumt ud på CV’et med kun en Studentereksamen og en MBA. Han bor i Dalgas Have, hvor han er næstformand for Internetforeningen. Han er også formand for bestyrelsen i Kærnehuset og har være med i Frederiksberg Forældrenævn. Før han fik sine tre børn med Tina skrev han artikler f.eks. om  hvordan man kunne komme på Internettet med sin lomme PC. Søg
  Sloth.JPG (27990 bytes) Erik Sloth: Akademiingeniør 1984 Herefter ansættelse i ABB ( også kendt i dagspressen) Fra 1999 ansat i Glenco som projektchef. p.t. hårdt arbejde på Field's .

  Samboende med Jeanette og har sammen Christian 11 ÅR . Bor kun et stenkast fra skolen , Peter A og Sigismund ( hvis jeg træner hårdt i stenkast).

  Søborg.JPG (27954 bytes) Jesper Søborg:  Har boet i Vanløse siden 1982. Gift med Janne, som er sygeplejerske og cand.merc.dat, og arbejder som Specialkonsulent på Herlev Sygehus. Har to drenge: Frederik 5 år og Andreas og 8 år. Arbejder i COWI (Rådgivende ingeniører 3400 ansatte), hvor jeg er gruppeleder og projektleder i IT-Systemafdelingen. Er ansvarlig for firmaets administrative systemer, bl.a. SAP-systemet (Økonomi, Projektstyring, HR, Løn etc.). Er stadig meget sportsinteresseret, men er ikke så aktiv mere. Det bliver dog til lidt fodbold og bordtennis. Drengene spiller fodbold (uvist af hvilke grund dog ikke i KB) og badminton (Andreas) og støtter FCK aktivt - lidt hjulpet af far. Kan godt lide friluftsferier og har før børnene været på cykel- og kanoferier, samt i Østen. Efter børnene er det mest strand og i år også ski. Var for to år siden i Thailand med børnene, og drømmer om at rejse rundt i Brasilien.  Søg
  image002.jpg (6694 bytes) Bente Toft: Bente er en af de associerede klassekammerater. Hun valgte en karriere indenfor militæret, og er nu Overflyverleder i Naviair , som er dem der sørger for at fly i Danmark kommer sikkert op og ned.  (Hvis nedenstående herre var Webmaster, ville der her givet komme en lavpandet vits om, at hun tager sig af de fly, der ikke lander, men bare flyver henover Bornholm, men det er han heldigvis ikke!) Bentes fritid bruges bl.a. til volleyball, hvor hun i øjeblikket er spillende træner for NH (Nordbornholms) volleyballdamer i Danmarksserien. Resten af fritiden bruges på vedligeholdelse af et blåt svensk træhus og pasning af en ingeniør-mand og to snart voksne drenge.
  Worre.jpg (25589 bytes)

  Jesper Worre: Jesper er Direktør i Danmarks Cykel Union. Han nåede aldrig helt at blive verdensmester, kun næsten, men fik dog et par resultater hevet i land på cyklen. Han foretrækker piger ved navn Heidi og er far til Julie og Anders. Jesper er (formelt) medlem af Festudvalget, og vi glæder os til at se den opsparede energi komme til udfoldelse den 27. Søg

  Så send gerne noget om dig selv, eller andre du måtte have noget belastende på. Meget gerne med Internet links, hvis muligt.....

  Tilbage ] Op ] Næste ]